Geweldige kortingen met Amazon Prime Day 2021!

Trudie Christine

Online prijsjesjagers opgelet, want geweldige Amazon kortingen staan weer voor onze deur. Net zoals vorig jaar kan je dit jaar veel verwachten van Amazon. Denk aan kortingen tot wel 70% op een heel breed assortiment aan artikelen! Ben je nog niet op de hoogte van Amazon Prime Day? Maak je dan geen zorgen, wij gaan je daar helemaal over bijbrengen. Dit jaar kan je op 21 en 22 juni genieten van spectaculaire kortingen. Niet alleen op saaie producten, want zo kennen we Amazon niet. Je kan ervan uitgaan dat dit op veel Tech-producten, spullen voor in huis en voor op werk zal zijn. 

Hoe werkt Amazon Prime Day 2021?

We begrijpen dat het soms wat verwarrend kan zijn en we leggen je graag uit hoe het allemaal werkt. Eigenlijk net als Cyber Monday of Black Friday, kan je van deze speciale kortingen genieten als je jezelf abonneert op de Prime-service. Je betaalt daar €3,99 per maand voor of als je een jaarabonnement neemt €36 per jaar. Schrik niet er zijn namelijk nog veel meer andere voordelen die je uit een Prime abonnement kan halen. Zo geniet je van gratis bezorgingen, Prime video waar je duizenden films en tv-series op kunt kijken en Prime Gaming voor onze gamers. Ben je nog niet overtuigt? Dan kan je gebruik maken van de gratis proefperiode van 30 dagen, je hebt dan rustig de tijd om erover na te denken en je kan nog steeds genieten van alle voordelen!

Hoelang duurt Amazon Prime Day?

Dat is heel goed om in de gaten te houden, Amazon Prime Day duurt namelijk maar 48 uur! Wil je dus genieten van deze speciale kortingen? Zorg er dan voor dat je 21 en 22 juni in je agenda hebt staan en zorg dat je een lijst hebt klaarstaan met producten die je op het oog hebt. Zorg er trouwens voor dat je meldingen over bliksemaanbiedingen aan hebt staan, dit zijn aanbiedingen die maar voor een beperkte tijd gelden. Je kunt trouwens ook producten in je een lijst zetten om ze te volgen, als er dan een korting daarvoor is, dan word je daarvan op de hoogte gehouden!

Welke kortingen zijn er op Amazon Prime Day 2021?

Pas op Amazon Prime Day zelf weten we zeker welke kortingen er zullen komen, maar er zullen zeker met stuntprijzen gesmeten worden, daar kan je van uitgaan! Vorig jaar konden we genieten van hoge kortingen op zowel oude als nieuwe Tech en soms spraken we zelfs van echte bodemprijzen! 

Kan je nou niet wachten met het ontdekken van hoge kortingen, dan kunnen we je wellicht blij maken met een aantal kortingen waar je nu al van kan genieten. Gewoon om je te overtuigen dat je écht wat mag verwachten van Amazon Prime Day. Amazon heeft veel eigen producten op de markt en gaat daar tijdens Prime Day 2021 flinke kortingen op geven. Ring is daar één van en deze vijfdelige alarmsysteem heeft maar liefst 40 procent korting! Een ideaal systeem om in huis te installeren en het bevat onder andere een contactsensor waarmee je gewaarschuwd wordt als er een deur of raam opengaat. Daarnaast is er ook een bewegingssensor die af zal gaan wanneer er beweging is gedetecteerd. Via de Ring-app kan je alles vanaf je mobiel bedienen en instellen. Mocht je extra sensoren willen toevoegen, dan kan je die bijkopen en gemakkelijk koppelen. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor geassisteerde bewaking voor een klein bedrag per maand! Met Ring zijn we nog niet klaar, voor deze video-deurbel krijg je namelijk bijna 35% korting op! Als er iemand aanbelt zal je degene op High definition kunnen zien, daarnaast is er een geavenceerde bewegingsdetectie die aangaat als iemand voorbijloopt. Het zal je leven een stuk gemakkelijker maken, bijvoorbeeld als je niet thuis bent en een pakketbezorger voor de deur staat of je buurvrouw die iets wilt aangeven. Je hoeft trouwens niet iedere keer een batterij te vervangen van je deurbel, er is namelijk een bedrade installatie. Kortom het is een compacte en betaalbare deurbel die voor iedereen een aanrader is.  Ben je opzoek naar een Wifi versterker? Zoek dan niet verder, met deze Wifi versterker van TP-Link hoef je je geen zorgen meer te maken over het bereik van je internet. Met de dual-band kan je gebruik maken van meerdere frequenties en op die manier snel internetten op meerdere locaties. Denk bijvoorbeeld aan dat je router beneden in de woonkamer staat en je boven kan gamen in je slaapkamer. Het is trouwens belangrijk om voor een dual-band te kiezen als je snel wilt internetten overal in huis. Tegenwoordig is dat voor bijna iedereen belangrijk en vandaar dat we je dan ook dit model aanraden. Voor de prijs hoef je het trouwens ook niet te laten liggen, je krijgt er namelijk 34% korting op!

Conclusie

Zoals je hebt gezien, hebben we alleen maar Tech-producten laten zien en dat komt omdat we hoge verwachting dit jaar daarvoor hebben. Merken zoals Apple, Nintendo en Samsung zullen waarschijnlijk met fixe kortingen komen. Daarnaast hebben we ook Ring aan het licht gebracht om die extra in de gaten te houden, dit is namelijk een Tech-bedrijf van Amazon en op Prime Day zullen ze net als voorgaande jaren met fixe kortingen komen daarvoor. Ook andere merken die onder Amazon vallen kan je het beste in de gaten houden, denk bijvoorbeeld aan Blink en Eufy. De kortingen die we voor de drie bovenstaande kortingen hebben aangegeven, zijn alleen mogelijk via het Prime abonnement van Amazon. Zoals je ziet kan je veel meer voordeel eruit halen dan dat je gaat betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens je 30 dagen gratis proefperiode te genieten van alle Prime deals!