Geen verzendingskosten betalen met Amazon Prime

Trudie Christine

Al eventjes zitten we in de Prime Day gekte van Amazon en dat mag ook wel. Het is namelijk een periode die je kan vergelijken met Black Friday en Cyber Monday. Hoge kortingen van bekende merken zullen je om de oren vliegen en daar dien je natuurlijk goed gebruik van te maken. Het eerste wat je zou moeten doen daarvoor is een Amazon Prime abonnement af te sluiten, maak je geen zorgen het kost slechts €3,99 per maand. Daar krijg je niet alleen hoge kortingen voor terug, maar ook interessante services. In dit artikel gaan we onze favoriete service uitleggen en waarom dat onze favoriet is. 

Geen verzendingskosten

Onze meest favoriete service van Amazon Prime is dat je voor miljoenen producten geen verzendkosten hoeft te betalen. Maar dat is niet het enige je kan namelijk voor een Express bezorging en een bezorging voor dezelfde dag kiezen. Een normale bestelling duurt binnen de 2 a 4 werkdagen, vervelend als je het product zo snel mogelijk wilt hebben. Bij bestellingen lager dan 20 euro betaal je verzendkosten en als je dat een aantal keren doet, zal dat al snel in je portemonnee merken. Met Amazon Prime kan je dus zorgeloos shoppen en met meer comfort, vandaar dat we hier zo gek op zijn. Om gebruik te maken van deze service, is het enige wat je na het afsluiten van je abonnement dient te doen op te letten op de Prime logo bij een product. Dan weet je dat je geen verzendkosten hoeft te betalen voor je product. Laten we een aantal leuke producten met kortingen erbij halen waar je veel sneller van kan genieten met een Prime abonnement. Met een Airfryer kan je heerlijke frietjes bakken en ze zijn ook nog eens gezonder dan uit een oliefrituur. De Air fryer van Princess kan je genoeg frietjes per keer bakken, er is namelijk een capiciteit van 5.2 liter. Maar dat is niet het enige wat aantrekkelijk is aan deze Airfryer, je kan namelijk eenvoudig de juiste temperatuur en baktijd instellen. Kom je er zelf niet uit? Dan kan je kiezen uit één van de 7 voorgeprogrammeerde programma’s opzetten. Je kan kiezen uit een programma voor frietjes, vlees, kip, rundvlees, vis, garnalen en cake. Over cake gesproken, je krijgt er bij deze Airfryer een speciale bakvorm bij en nee niet om je cake te gaan frituren. Je kan met je Airfryer bakken, braden, grillen en roosten. Een multifunctioneel apparaat tegen een scherpe prijs, je krijgt namelijk 32 procent korting op het product. 

Op dit product zien we een aantal dingen, namelijk enorm veel goede beoordelingen en Amazon’s Choice. Dat eerste spreekt voor zichzelf en dat laatste is een aanbeveling van Amazon zelf. Dat doen ze alleen als een product uitermate goed scoort en een scherpe prijs heeft. We spotten ook de Prime logo en de keuze om via een Prime abonnement voor een express levering te kiezen. Je kan deze prachtige Airfryer al de volgende werkdag in huis hebben dus! Een slaapmasker is ideaal om in een diepere slaap terecht te komen en om langer door te slapen. We kennen het denk ik allemaal, je wilt nog eventjes doorslapen maar de zon schijnt al en daardoor lukt het niet meer verder te slapen. Met het slaapmasker van Unimi is dat verleden tijd, het zal namelijk alle licht blokkeren. We hebben trouwens niet voor een gewoon slaapmasker gekozen, want we slapen niet als roosjes. Je beweegt veel in slaap en dat zal er bij een normaal slaapmasker makkelijk voor zorgen dat die van je afgaat. 

Bij dit slaapmasker kan je zoveel mogelijk je hoofd bewegen als je maar wilt, het zal niet van je hoofd afgaan. Daarnaast hebben ze ook veel aan het comfort gedacht, want normale slaapmaskers zijn vaak niet lekker om op je hoofd te doen. Dit slaapmasker heeft speciale inkepingen voor je ogen, hierdoor kan je gewoon je ogen opendoen en je voelt dus geen onaangename druk op je ogen. De lycra stof zorgt voor een zacht en huidvriendelijk materiaal. Een zachte hoofdband zorgt ervoor dat je geen last ervaart op je achterhoofd. Er is ook nog iets wat irritant is aan een slaapmasker en dat je bij dit slaapmasker niet hebt: een druk op je neus. Door het speciale design is er genoeg ruimte voor je neus en zal je zonder die druk lekker in slaap kunnen vallen.

Naast het doorslapen is er ook nog een andere reden om een slaapmasker aan te schaffen. Je partner kan gewoon het licht aanhouden, wanneer jij naar bed wilt en dat zorgt weer voor minder wrijving. 

Weer zien we veel goede beoordelingen voor dit product en we zien ook dat het op nummer één staat als bestseller. Dat vertelt natuurlijk een hoop goeds, maar we hebben ook voor een andere reden het slaapmasker in de lijst gezet. Namelijk omdat je normaliter voor dit product verzendkosten zou moeten betalen en met een Prime abonnement niet. 

Conclusie

Zoals je ziet valt er nog veel voordeel uit te halen uit een Prime abonnement, alleen al op basis van het comfort die je meekrijgt door middel van een Express verzending. Voor een klein bedrag per maand kan je van vele voordelen genieten als online winkelier. Amazon doet dat niet zomaar, ze willen natuurlijk dat je een vaste klant van hen wordt. Dat is begrijpelijk en waarom zouden we dat niet willen eigenlijk. Een van de grootste bedrijven ter wereld kan je goed verwennen en daar moeten we gebruik van maken natuurlijk. Niet alleen maar met services, maar ook met hoge kortingen!