Amazon Video geeft je veel kijkplezier

Elias Gerald

Zoals je ondertussen misschien al weet (anders moet je snel onze andere artikelen lezen), zijn de diensten van Amazon Prime al reden genoeg om een abonnement af te sluiten. Vandaar dat we een betere kijk gaan nemen op één van onze favorieten, namelijk Amazon Video. Je bent dan goed op de hoogte hoe het gaat zijn om Amazon Video te gebruiken. We hebben trouwens ook twee leuke producten gevonden die we graag met je willen delen!

Amazon Video

Hiermee kan je verschillende leuke dingen bekijken, denk bijvoorbeeld aan een originele documentaire. In de meeste gevallen gaat het om exclusieve content en kan je die alleen via Amazon Video bekijken. Daarnaast is het mogelijk om overal op te kijken of het nou je telefoon is, tablet of een smart-tv. Wel is het belangrijk dat dit op maximaal 3 apparaten tegelijk gebeurd, maar dat is voldoende voor een gezin. Via een app op kan je op al die apparaten je kijkplezier van start gaan. Ga je op vakantie en maak je je zorgen over de internetmogelijkheden? Dan kan je je daarop voorbereiden door alles te downloaden en offline te bekijken. Op de app kan je ook goed in de gaten houden of je buiten je bundel gaat en kan je bekijken welke video’s dataverslinders zijn. 

Zoals je ziet heeft Amazon Video je veel te bieden, ben je nog niet overtuigd? Neem dan de gratis proefperiode, je kan naast de kortingen dan ook van alle diensten gratis gebruik maken! Eenmaal overtuigd kan je gewoon alles laten zoals het is, je abonnement gaat dan automatisch over in de betaalde variant. 

Kortingen

We kunnen met Amazon Prime Day natuurlijk niet om de kortingen heen gaan en vandaar dat het in elk artikel aanbod kom. We zijn gek op kortingen en waarschijnlijk jij ook! Als je veel achter je pc of laptop zit, dan merk je soms dat je last krijg van je ja hand en vooral je pols. Een muisarm ligt ook op de loer, de houding van je hand is van groot belang voor de gezondheid van je arm en vandaar dat we het gaan hebben over deze vreemd uitziende muis van Logitech. De reden voor deze vreemde design is omdat het een meer natuurlijkere positie is voor je hand. Daarnaast heb je 10 procent minder spieractiviteit in vergelijking met een standaardmuis. Dat betekent niet dat je minder gaat presteren met deze muis, je hebt namelijk dezelfde prestatievermogen. Hier hebben vooraanstaande ergonomen goed over nagedacht en uitbundige tests op uitgevoerd. 

Heb je tijdens het computeren erg last van je pols? Dan is deze muis waarschijnlijk perfect voor jou, het heeft namelijk een hoek van 57 graden en hierdoor is er minder belasting op je pols. Doordat de tracking ver geavanceerd is, hoef je 4 keer minder handbewegingen te doen om iets aan te klikken bijvoorbeeld. Het materiaal waar je je handen op zet is van rubber en dit geeft een natuurlijke grip. 

Bij dit product krijg je 20 procent korting, vind je het nog steeds te prijzig? Houd dan Prime Day 2021 in de gaten, het kan zomaar zo zijn dat er nog een veel hogere korting tevoorschijn komt. Op je account kan je dit product trouwens ook laten volgen en wanneer er dan een korting van toepassing is, zal je een notificatie krijgen.  Dit is een pen die je niet weggooit omdat die leeg is, het is namelijk een bijzondere pen die je op veel gelegenheden kan gebruiken. Perfect om bijvoorbeeld je vader cadeau te doen. Je kan deze pen voor 9 verschillende doeleinden gebruiken en voor z’n klein product is dat erg bijzonder. 

Wij zeiden niet zomaar je vader, want dit is namelijk echt een klus pen (vrouwelijke klussers zijn er ook natuurlijk). Zo kan je met deze pen meten en bekijken of iets waterpas is. Ben je niet zo een kei in klussen? Dan kun je een tutorial bekijken op Youtube en je telefoon op de telefoonhouder plaatsen. Je leest het goed een telefoonhouder zodat je telefoon rechtop staat!  Boven op de pen is er een klein lampje aanwezig als je bijvoorbeeld in een donker hoekje iets wilt bekijken. Is het tijd om te gaan klussen, dan is er een plat- en kruiskopstuk om op je pen te bevestigen. Zitten we al op negen? Bijna, je hebt namelijk nog een flesopener en een opzetstukje waarmee je op je tablet dingen kan aanraken. 

Een leuk cadeau hoeft niet duur te zijn en dat bewijzen we met dit product. Voor de mannelijke en vrouwelijke klussers is dit een tool die ze waarschijnlijk vaker gaan gebruiken. Het zit allemaal lekker compact bij elkaar en het is een uitstekend hulpmiddel als je even niets binnen handbereik hebt. Als je een Prime abonnement hebt, hoef je geen verzendkosten te betalen trouwens. 

Conclusie

Zoals je hebt gezien laat Amazon er geen gras over groeien, ze doen hun uiterste best om ons tevreden te krijgen en dat lukt ze aardig als je het aan ons vraagt. Ze bieden namelijk diensten aan die veel inhoud hebben en die gericht zijn op je comfort. De kortingen maken Amazon Prime compleet, je krijgt hierdoor echt waar voor je geld. Het zijn ook geen kortingen waar je weinig aan hebt, je merkt echt op dat er een prijsverschil is en dat je echt een leuk tarief hebt binnengesleept. Als je toch nog twijfelt om een Amazon Prime abonnement af te sluiten, dan raden we je aan om te kiezen voor hun gratis proefperiode. Je kan dan rustig bekijken of je het abonnement wat vindt en je kan daarnaast genieten van alle privileges. Zelfs van Prime Day 2021 op 21 en 22 juni kan je genieten met de gratis proefperiode.