Amazon Prime Day 2021 is meer dan alleen kortingen

Elias Gerald

Het kortingsfestijn gaat weer bijna van start, maar op Amazon Prime Day 2021 kan je niet alleen maar gebruik maken van kortingen. Er zijn namelijk ook andere profijten die je met een Prime abonnement kan behalen. Vandaar dat we daar in dit artikel een vergrootglas op gaan doen, het is namelijk echt de moeite waard om een Prime abonnement te nemen. 

Prime bezorging

We beginnen met een heel interessante service, het gratis en snel leveren van miljoenen producten. Het is zelfs zo dat het dezelfde of volgende dag voor je deur kan staan, tijdens het winkelen is het belangrijk dat je oplet op het Prime logo. Hiermee weet jij dat deze service van toepassing is op je bestelling, daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat het alleen geldt voor producten die besteld worden op de Nederlandse Amazon. Tenzij je een Prime abonnement neemt op de Duitse Amazon, dan kan je alleen daarop bestellingen gratis laten bezorgen.

Als je vaker bestellingen doet op Amazon, dan zou dit al een reden genoeg moeten zijn om een Amazon Prime abonnement af te sluiten. Je bespaart namelijk flink op verzendingskosten die je niet meer hoeft te betalen. 

Prime Video

Amazon heeft ook een eigen streamingsdienst genaamd Prime Video, hiermee kan je populaire films en tv-series bekijken. Daarnaast kan je overal gebruik maken van deze service en mag dat op maximaal 3 apparaten tegelijk. Je kan dus op je telefoon, tablet en smart-tv kijken. Wil je offline een documentaire bekijken? Dat kan je doen door die te downloaden en wanneer je geen internet hebt, kan je die gewoon afkijken. Als je liever niet te veel data wilt gebruiken, dan kan je jouw datagebruik beheren via hun app. 

Amazon Photos

Al je foto’s op je telefoon opslaan is geen goed idee, het kan namelijk zo zijn dat je telefoon onverwachts weg is, denk aan diefstal of dat je die simpelweg verloren bent. In één klap ben je dan al je foto’s kwijt en dat is erg zonde. Je kan het beste gebruik maken van Amazon Photos, hiermee kan je namelijk alle foto’s veilig in de drive opslaan. Je kan trouwens op alle apparaten die je gebruikt bij dezelfde foto’s en dat is superhandig. Er is nog iets zeer aantrekkelijk aan Amazon Photos, je mag namelijk onbeperkt uploaden, je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de hoeveelheid foto’s die je wilt uploaden in de cloud. 

Welke voordeel valt er nog meer te halen uit Amazon Prime Day 2021?

Zoals je al wist waarschijnlijk, zijn er op Prime Day hoge kortingen binnen te slepen. Helaas kunnen we die op dit moment nog niet zien en zouden we echt even moeten afwachten tot op 21 en 22 juni Prime Day is. Kan je echt niet meer wachten? Dan zijn er ook nog kortingen waar je op dit moment al van kan genieten met een Prime abonnement.  Bloedirritant als je het aan ons vraagt, een wekkergeluid, het maakt dan echt niet meer uit welk deuntje je opzet. Daar hebben ze bij Philips iets op bedacht, namelijk een Wake-up light. Je zal je misschien afvragen: Maar hoe word ik wakker van alleen maar licht? Nou dat is niet het enige je zal namelijk gewekt worden door natuurlijke geluiden en je kan uit vijf verschillende kiezen. Je kan er ook voor kiezen om door de radio gewekt te worden, als je dat prettiger vindt. Mede door het licht zal je veel prettiger wakker worden dan normaal, het simuleert namelijk een zonsopkomst en daar geniet je van natuurlijk. Binnen 30 minuten veranderd de lamp van zacht oranje naar heldergeel, het lijkt dan net alsof je buiten wakker bent geworden en dat zal je goed doen. Ze noemen deze manier van wakker worden dan ook een vorm van lichttherapie, je kan trouwens ook kiezen voor zonsondergang. Hierdoor bereid je je op de beste manier je slapen voor en zal het licht geleidelijk aan gedimd worden. 

Normaliter zijn deze Wake- up light wekkers duur, maar daar heeft Amazon verandering in gebracht. Je krijgt namelijk 20% korting op de wekker en dat maakt het veel interessanter om aan te schaffen.  Voor sommige vrouwen is het niet mogelijk om op de normale manier borstvoeding te geven, denk bijvoorbeeld aan een tepelontsteking. Om je kleintje nog steeds te laten genieten van zijn belangrijke moedermelk, gebruik je een speciale borstkolf. Philips Avent is een van de meest toonaangevende merken hierin en dat komt omdat ze producten maken van hoogwaardige kwaliteit. Met deze elektrische borstkolf kan je op veel kortere tijd grote hoeveelheden melk afkolven, zo zit je niet uren te kolven en kan je kleintje lekker genieten van zijn melk. De kolf is op een speciale manier ontworpen en hierdoor kan je gewoon rechtop zitten tijdens het kolven. Door de stille motor kan je de kolf overal en wanneer je wilt gebruiken. Het heeft ook een speciaal systeem om je borst te stimuleren om meer melk te geven en onthoud de instellingen hoe jij die daarvoor hebt ingesteld. De melk blijft trouwens niet in de slangen zitten en dat scheelt je een hoop schoonmaak. Als je beide borsten tegelijk wilt kolven, dan is dit mogelijk je krijgt namelijk twee pompen mee. 

Bij dit product krijg je trouwens niet alleen een fikse korting, maar ook een gratis levering! 

Conclusie

De verschillende services die Amazon bij het Prime abonnement biedt, maken het erg interessant om daarvoor te kiezen. Je betaalt namelijk €3,99 per maand en dat is een lage prijs voor alles wat je daarvoor terugkrijgt. We konden het niet laten om je een aantal kortingen te tonen waar je nu al van kan genieten.