Accessoires om je woonkamer mee op te fleuren

Elias Gerald

De woonkamer die ook wel huis- of zitkamer wordt genoemd, is de kamer waar het gezinsleven zich het meest in afspeelt. Als gezin verlang je dan ook naar een woonkamer die ingericht is naar comfort en smaak. Je woonkamer inrichten kan op vele manieren. Het is aan jou om uit te vinden wat het best bij je past. Hiervoor hebben wij een aantal artikelen die elke woonkamer opfleuren op een rijtje gezet!

Princess Plafond Ventilator lamp

Voor een mooie uitstraling in de woonkamer is de princess plafondventilator lamp een ware blikvanger. De 4 omkeerbare bladen en de 3 elegante lampen zorgen voor een mooie uitstraling. In de zomer zorgt de ventilator voor een heerlijke verkoeling in de kamer en in de winter kan je de ventilator gebruiken voor heerlijke warme lucht. Door de stille motor maakt het elke woonkamer een stuk prettiger. Het is niet alleen een accessoire maar ook een handige gadget.

Eurom Sfeerhaard

Zit je ook wel eens op de bank in de woonkamer en heb je het gevoel dat het wat gezelliger kan? Dan is de Eurom sfeerhaard daar perfect voor! Met een prachtig vlameffect krijg je het gevoel van een echte haard in je huis. De sfeerhaard zorgt bovendien voor een aangename warmte in de kamer. Het is een mobiele sfeerhaard die gemakkelijk te verplaatsen is mocht je er bijvoorbeeld onder willen dweilen.

Alessi Arris klok

De tijd is natuurlijk erg belangrijk voor onze dagelijkse routine. Bij alles wat we doen houden we wel rekening met de tijd. Een klok in de kamer is dan ook zeker niet onmisbaar. Met de Alessi Arris klok heb je dan ook meteen een mooi design, want naast dat de tijd wordt aangegeven is het ook een klok die speelt met schaduwen en lichtinval. Een klok maakt de woonkamer net iets gezelliger net zoals een horloge je outfit compleet kan maken.

VidaXL kunst Taro plant

De kunst Taro plant lijkt levensecht door zijn 63 bladen met perfecte details. De plant zorgt voor een vrolijke sfeer in de kamer. Het gemak van de kunst Taro plant is dat je deze ook nooit water hoeft te geven en het enige onderhoud wat je moet doen is af en toe de bladeren afstoffen. De plant kan overal terecht in de kamer omdat je nergens rekening mee hoeft te houden. Hij kan prima in de zon of ergens op een plank. Vanaf nu geen groene vingers en natte plekken meer in huis, of onderhoud waar je niet op zit te wachten!

Wanddecoratie

Een wanddecoratie zorgt voor gezelligheid in je huis. Kijk je ook weleens naar je wanden en vind je het er ook zo kaal uitzien? Dan is een wanddecoratie een prima toevoeging voor het opfleuren van je wand. Het is makkelijk te bevestigen, een ieder kan dat doen. Door de ronde vormen en verschillende kleuren geeft het een 3D effect en het is een zekere blikvanger aan je wand.

Deconovo gordijn

Een gordijn in de kamer is een zekere aanwinst en daardoor niet te missen. Met een gordijn in huis voel je je prettiger omdat het zorgt voor privacy. Naast privacy zorgt een gordijn ook voor sfeer, met het eenvoudige design past de Deconovo gordijn in elke woonkamer. De montage en onderhoud ervan is zeer eenvoudig. Je kan de gordijn simpel en direct aan de gordijnroede ophangen. Het reinigen van dit gordijn kan met de hand of in de wasmachine.

Corduroy Zachte Kussensloop

Mooie kussens maken het al snel extra gezellig. Daarom dat we de corduroy kussensloop in deze rij met woonkamer accessoires hebben geplaatst. Het staat leuk voor op de bank en geeft ook comfort voor als je een keer languit wilt liggen. Deze kussensloop is van de beste kwaliteit corduroy stof gemaakt, het is een zeer zachte stof en ook milieuvriendelijk. Corduroy is een geribbelde geweven stof die oorspronkelijk van katoen en andere vezels wordt gemaakt.  

Keramische Vaas

Een vaas is een decoratie item die niet kan ontbreken in de woonkamer. Het vult namelijk je woonkamer op en iedereen kan genieten van een prachtig boeket. Deze stijlvolle vaas is zorgvuldig met de hand gemaakt. Een vaas kan je op meerdere plekken kwijt zoals op de tafel of bij het raam. Een vaas kan je gebruiken om je bloemen in te zetten, maar het kan op zich ook als decoratie gebruikt worden.

FineBuy bijzettafel

Een bijzettafel is een van de meest flexibele meubelstukken die je maar kan hebben. Naast dat het handig te verplaatsen is hebben ze ook een ideale hoogte en kunnen ze ook gebruikt worden voor in de badkamer of als nachtkastje. Een bijzettafel maakt de woonkamer compleet. Met een glas water op de bank of na het lezen van een tijdschrift, kan je deze gemakkelijk kwijt op je bijzettafel.

Emob staande lamp

Dit is een staande lamp die de woonkamer een stuk gezelliger maakt. Laat in de avond eens je plafondverlichting uit staan en maak gebruik van de staande lamp, je zal het verschil in sfeer direct merken. De staande lamp kan overal terecht en is makkelijk aan te sluiten, het is vooral handig om de lamp neer te zetten in de wat donkere hoeken van de woonkamer. Ook bij het lezen van een boek kan je de staande lamp gebruiken. De lamp heeft een snoer van 1.20 meter lang en is simpel te verplaatsen mocht je er onder of naast willen schoonmaken.