10 Gadgets om het gebruik van je laptop te vergemakkelijken

Elias Gerald

Bijna elk huishouden heb je er wel één of meer. Een laptop is bijna niet meer weg te denken uit ons hedendaags leven. Voor je werk of studie is een laptop dan ook een must. Je administratie bijhouden of een script schrijven voor school is met een laptop veel aangenamer dan met een ouderwetse computer. Jong of oud, een laptop is voor alle generaties.

Om alles uit je laptop te halen benoemen we in dit artikel een aantal gadgets die je daarbij helpen.

Laptop Bureau Fromm & Starck

Met een laptop ben je het al gewend om mobiel te zijn, je kan je laptop overal kwijt en verplaatsen naar een andere plek wanneer het je uitkomt. Met deze mobiele laptop bureau beleef je dezelfde comfort als je laptop. Je ervaart een gevoel van vrijheid door zelf te bepalen waar je je bureau plaatst ten alle tijde. Hij is verstelbaar in de hoogte en is ook geschikt om je laptop naast je te hebben voor als je een presentatie moet geven. De laptop bureau Fromm & strack is zo flexibel en veelzijdig dat je hem zelfs als bedtafel zou kunnen gebruiken.

Topmate laptop koeler

Door de Topmate laptop koeler hoef je je geen zorgen meer te maken dat je laptop oververhit raakt. De ventilator zorgt ervoor dat je laptop verkoeld wordt. Hierdoor kan je met een gerust hart doorwerken zolang het nodig is. Je kan de laptop koeler simpel aansluiten met een usb aansluiting via je laptop. De koeler heeft 5 stille ventilatoren die geen geluid maken waardoor je er dus niks van merkt. Toch is hij zeer effectief en zeker aan te raden is voor bij je laptop.

Kroser laptop rugzak

Deze stijlvolle laptoptas kan je als zowel op je rug dragen als bij de hand. De tas heeft meerdere opbergruimtes en een wijde opening waardoor je er gemakkelijk in kan kijken en kan zien wat er in zit. Wat de Kroser laptop rugzak ook speciaal maakt is dat het een ingebouwde usb ingang heeft waardoor je je laptop of telefoon er  kan aansluiten om te laten opladen.

Logitech 4k webcam

Het komt wel eens voor dat je wilt videobellen bijvoorbeeld met je vriend of vriendin of een zakelijke conference call waarbij je elkaar ook wilt kunnen aankijken. Met de logitech 4k webcam lijkt het net alsof je tegenover elkaar zit. De 4k camera met ultra hoge resolutie zorgt voor het spectaculaire video kwaliteit.

Whoosh Screen Cleaner Kit

Een laptop wordt meestal dagelijks gebruikt voor bijvoorbeeld je werk of studie. Met je laptop ga je dan ook zorgvuldig om en daar durf je niet zomaar het eerste beste schoonmaakmiddel voor te gebruiken. Je zou er niet aan moeten denken dat je laptop defect raakt tijdens het schoonmaken of door dat er water binnen geraakt. De Whoosh Screen CLeaner Kit is daar nu de oplossing voor, deze is speciaal ontworpen om je laptop schoon te krijgen en zorgt voor een fantastische resultaat. Vanaf nu heb je dan ook je schoonmaakmiddel gevonden en hoef je je daar nooit meer druk om te maken.

Ergonomische Armsteun

Heb je ook wel eens last van je rug door telkens voorover te buigen wanneer je op je laptop bezig bent? Met de Ergonomische Armsteun kan je met je rug recht blijven zitten en hoef je niet meer voorover te buigen. Je kan je muis nu vanaf je stoel leuning gebruiken door simpel  de armsteun op je stoel leuning te bevestigen. 

Logitech M705 Draadloze Muis

Met een draadloze muis ervaar je veel meer bewegingsvrijheid dan met een kabel muis. De logitech M705 Draadloze Muis heeft een mooi design en voelt heerlijk aan in je handpalm, de draadloze muis beweegt zo soepel dat je nauwelijks door hebt dat je hem vast hebt. De muis komt met een dongel die je op je laptop kan aansluiten en dan kan je er direct mee aan de slag.

ObboMed MH-100 Verwarmende Handschoenen

Het komt wel eens voor dat je buiten in de openlucht je laptop nodig hebt, het liefst hou je je handen warm in je zakken en wil je er niet aan beginnen. De ObboMed Handschoenen bieden hier een passende oplossing voor. Door ze aan te sluiten op je laptop geven ze een heerlijke warmte af en houden ze je handen warm terwijl je op je laptop bezig bent. 

Optoma X400LV

Als je aan je laptop beeldscherm niet genoeg hebt, dan is de Optoma X400LV daar een ideaal hulpmiddel voor. Mocht je een presentatie moeten geven aan meerdere mensen dan heb je daar ook een groter beeld bij nodig die ook niet de kwaliteit vermindert. De Optoma X400LV heeft een hdmi aansluiting en kan op elke laptop aangesloten worden. De projector vergroot het beeld en neemt niks van het beeldkwaliteit af.

Vanja SD Kaartlezer

Voor al je belangrijke gegevens is het zeer aan te raden om daar een back-up van te maken en extern te beweren, bijvoorbeeld op de Vanja SD Kaartlezer. Je kan binnen enkele seconden simpel je gegevens heen en weer verplaatsen met de Vanja SD Kaartlezer. Hij is klein en makkelijk op te bergen en of mee te nemen in je zak.