10 baby gadgets die je MOET hebben!

Elias Gerald

Als we aan gadgets denken, dan doen we dat vaak in combinatie met pubers en volwassenen. Maar wist je dat er voor baby’s ook leuke gadgets zijn? Wij gaan in dit artikel 10 baby gadgets benoemen waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt!

Rockit Rocker

Stel je eens voor, je loopt met je baby in de kinderwagen en wanneer je stopt met lopen, begint de baby te huilen. Het resultaat is dat je nog een aantal keren heen en weer beweegt om hem of haar weer rustig te krijgen. Rockit heeft daar iets geniaals op bedacht, namelijk de Rockit Rocker. Deze gadget bevestig je aan je kinderwagen en zorgt ervoor dat je kinderwagen blijft bewegen. De schommelritme duurt maximaal 30 minuten en heeft stille motor die je in verschillende snelheden kan instellen. 

Oblumi Tapp thermometer

Dit is een thermometer die multifunctioneel is en die je gebruikt via je telefoon. Je kan op verschillende manieren de temperatuur van je baby meten, maar ook bekijken of de melk nog warm genoeg is. Je kan de temperatuur meten van je baby via zijn of haar oren, maar ook op de hoofd via een andere opzetstukje. 

Achterbankspiegel

Veiligheid staat natuurlijk bovenop, vooral als je met baby’s te maken hebt. Als bestuurder wil je af en toe naar je baby kijken, je hoofd naar achteren draaien kan tot gevaarlijke situaties leiden. Als de baby goed in zijn autostoel zit, kan je die waarschijnlijk niet eens zien, de baby ligt namelijk omgedraaid. Vandaar dat we deze handige achterbankspiegel in dit lijstje hebben geplaatst. Je kan dan naar je baby kijken zonder dat je naar achteren hoeft te kijken. De spiegel bevestig je namelijk aan de hoofdsteun op de achterbank. 

Flexibele zonnescherm

Wat is er nou zo speciaal aan een zonnescherm, zal je je waarschijnlijk afvragen. Nou dit is een zonnescherm die op alle autoruiten past, wanneer je dus van auto wisselt hoef je je geen zorgen te maken of het zonnescherm wel zou passen. Je kan zelfs meerdere zonneschermen aan elkaar koppelen, dit kan je doen als je de achterruit wilt blinderen bijvoorbeeld. Met dit zonnescherm kan je dus makkelijk met de kleine op een roadtrip gaan!

Zwangerschapsgordel

Dit is natuurlijk meer een zwangerschapsgadget, maar toch is het ook een baby gadget. Je denkt namelijk aan de veiligheid van de baby. De standaard gordel gaat namelijk over je buik en bij een ongeluk is dit heel gevaarlijk. De gordel zal dan namelijk heel hard tegen je buik duwen. Met de zwangerschapsgordel voorkom je dit, het begint namelijk onder de stoel en hierdoor voorkom je dat de gordel tegen je buik zal duwen. 

Baby nagelvijl

Een baby kan zich makkelijk krabben en als je hun nageltjes niet vijlt, zie je vaak krasjes op hun gezicht. Met deze handige nagelvijl is het vijlen van die kleine nageltjes een fluitje van een cent! Dit is trouwens ook een goed idee om cadeau te doen! 

Universele Gyro Bowl

Wil je nooit meer geknoei hebben tijdens het eten? Dan is de Gyro Bowl de beste oplossing, dit kommetje zal namelijk nooit omvallen. Als je baby netjes in zijn stoel zit, kan hij of zij nooit het kommetje omduwen. Het draait namelijk 360 graden en je kindje zal het ook nog leuk vinden om mee te spelen. Met het kommetje krijg je er een deksel bij, een speciale vork en lepel. 

De baby heupstoel

Je baby dragen kan soms erg zwaar zijn, maar je baby neerleggen is ook geen optie. Je zou het liefst je baby willen dragen en hem of haar neer kunnen leggen wanneer het nodig is. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je jouw baby in slaap aan het wiegen bent. Een draagzak is een optie, alleen wanneer je de baby wilt neerleggen moet je de draagzak losmaken. Waarschijnlijk met als gevolg dat je jouw baby weer moet vasthouden omdat hij of zij wakker is. De baby heupstoel is daar de beste oplossing voor, je kleine kan daar namelijk op zitten en je nog steeds vasthouden. Eenmaal in slaap gevallen, is het zeer makkelijk om je kleintje neer te leggen.

Multifunctionele slabbetje

De meeste slabbetjes zien er niet zo trendy uit als deze, daarnaast is het ook nog multifunctioneel. Je kan dit slabbetje de hele dag door om je baby doen, je kan het namelijk gewoon als accessoires zien. Op die manier kan de baby er lekker los op kwijlen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Deze trendy slabbetjes zijn trouwens verstelbaar door middel van een drukknopsluiting en ze zijn van puur katoen.

Baby Owlet Smart Sok

Dit is ook een gadget die veel bijdraagt aan de veiligheid van je baby en waardoor jij rustig kan slapen. De Owlet monitor sok, doe je aan net als hoe je een sokje van een baby aandoet. Het sokje registreert de hartslag van je baby en het zuurstofgehalte. Daarnaast worden alle gegevens opgeslagen en kan je die later terugkijken in de app. Maar dat is niet alles, wanneer de hartslag of zuurstofgehalte niet goed is, zal de basisstation en de app je waarschuwen. Op die manier kan je zo snel mogelijk handelen wanneer er iets aan de hand is met je kleintje. We zijn nog steeds niet klaar met alle features, dit apparaat registreert namelijk ook alle slaapgegevens. Het geeft door hoeveel slaapuren je baby heeft gehad en wat de slaapkwaliteit is. De sok kan je trouwens draadloos opladen op het basisstation.