10 Accessoires voor je telefoon

Elias Gerald

Een mobiele telefoon is bijna niet meer weg te denken in onze hedendaagse samenleving. Voor jong en oud is het een dagelijkse routine om je telefoon te gebruiken voor zowel privé als zakelijk gebied. Om je telefoon zo effectief mogelijk te kunnen gebruiken zetten wij 10 accessoires voor je op een rij die je daarbij gaan helpen.

3 in 1 multi kabel

Een telefoon is natuurlijk afhankelijk van stroom, bij het opladen van je telefoon is een oplaadkabel een vereiste. Tegenwoordig hebben wij zelfs meerdere telefoons per huishouden. We hebben thuis dan ook meestal verschillende kabels liggen. Met deze multi kabel los je meerdere problemen op, al die verschillende kabels die je thuis hebt liggen, heb je niet meer nodig. De multi kabel is geschikt voor bijna elke telefoon, je kan er zelfs meerdere telefoons tegelijkertijd mee opladen. 

Caseproof waterdichte insteekhoes

Bescherm je telefoon tegen water, sneeuw of vuil door deze waterdichte insteekhoes. Hij is ideaal om te gebruiken voor als je op vakantie bent op het strand of voor op wintersport. Ben je ook wel eens alleen naar het strand geweest en kwam je er toen ter plaatse achter dat je je telefoon nergens kwijt kan terwijl je een duik wou nemen in de zee? Nu hoef je je daar geen zorgen meer om te maken want met de Caseproof waterdichte insteekhoes kan je je telefoon veilig mee de zee in nemen. De insteekhoes beschermt je telefoon tot wel 2 meter onder water.

Rhino telefoonstandaard

In een oogwenk je laatste bericht aflezen van je telefoon, daar is de Rhino telefoonstandaard ideaal voor. Als je op kantoor aan het werk bent of thuis op je bureau dan kan het zo zijn dat je met van alles bezig bent, je telefoon kan dan wel eens zoek raken. Of je merkt dat je een bericht krijg of gebeld wordt, maar je bent gefocust en je hebt niet direct de tijd om je telefoon te gaan zoeken of er bij te pakken. Met deze telefoonstandaard weet je altijd waar je je telefoon hebt geplaatst en kan je direct van je beeldscherm aflezen wie er belt of jou een bericht heeft gestuurd om vervolgens te weten of je daar op wilt ingaan.

Celly oordopjes draadloos

Heb je je ook altijd al geïrriteerd aan kabel oordopjes die in de war zitten nadat je ze uit je zak haalt, nou dan zijn deze Celly oordopjes een perfecte oplossing voor je. Ze zijn simpel te gebruiken, na één keer koppelen aan je telefoon via bluetooth kan je ze direct gebruiken. Ze passen perfect in je oor, je kan er ook voor kiezen om alleen één oordopje te gebruiken en de ander in zijn oplaaddoosje te houden. Je hoeft je telefoon ook niet meer bij de hand te houden, die kan je gerust wegstoppen en je blijft nooit ergens achter haken. Ook bij het sporten zijn ze ideaal en geven de oordopjes een ongekende vrijheid.

Baseus power bank

Met de Baseus power bank op zak ben je nooit meer onbereikbaar. Hij is ideaal voor je dagelijkse gebruik of voor als je op vakantie gaat en niet zo snel een stopcontact kan vinden. De Baseus power bank heeft een grote capaciteit en kan wel tot 10 dagen stroom leveren. Je kan meerdere toestellen tegelijkertijd opladen door de meerdere poorten die de power bank beschikt. 

Balvi oplader draadloos

Je telefoon opladen is nog nooit zo makkelijk geweest als met de Balvi oplader, Je legt je telefoon erop en hij begint meteen met opladen. Je hebt geen last meer van het zoeken naar je oplaadkabel die je al weer voor de zoveelste keer kwijt bent. Tevens heb je bij het gebruiken van de draadloze oplader ook geen last meer van slijtage aan de oplaadpoort van je telefoon, door telkens de oplaadkabel erin en eruit te halen. De Balvi oplader heeft een mooi design en is een hebbeding voor elk huishouden of voor op kantoor. 

YaMiDe silicone hoes

Tegenwoordig zijn de smartphones niet meer zoals de vroegere telefoons die veel minder snel stuk gingen bij het vallen. De hedendaagse telefoons worden ook steeds dunner en gladder ontworpen, hierdoor verlies je ook vaak je grip bij het vastpakken. Met een telefoon hoes heb je dat probleem niet meer, mocht je mobiel een keer uit je hand glippen dan is deze beschermd. Een telefoonhoes bespaart je ook veel geld aan reparatiekosten. De YaMiDe silicone hoes kan dan ook niet ontbreken in dit lijstje van telefoon accessoires.

GadgetBay Selfie stick

De GadgetBay Selfie stick is ideaal voor het maken van al je foto’s en video’s. Foto’s of video's maken wordt door de selfie stick een stuk makkelijker. Je hoeft de camera namelijk niet meer recht voor je gezicht te houden waardoor je veel vrijer kunt bewegen. Ook voor groepsfoto's is het ideaal, je hoeft geen onbekende op straat meer aan te spreken om een foto voor je te maken, want met je selfie stick heb je al je verlening om van een iets verdere afstand alles goed in beeld te kunnen krijgen voor je foto.

Xqisit Screen Protector

Een screenprotector is zeker een aanrader om op je mobiel te hebben. Het is zeker niet prettig om een beeldscherm vol krassen te hebben. De screenprotector, de naam zelf zegt het al, het beschermd je originele beeldscherm tegen krassen of barsten die kunnen ontstaan. 

JBL Bluetooth Luidspreker

Een mobiele luidspreker is multifunctioneel en handig om te hebben voor al je zaken die met geluid te maken hebben. Of je nu op vakantie bent of thuis op de bank komt het weleens voor dat je er één nodig hebt. Bij aanwezigheid van grote groepen mensen is het nogal lastig om geluid af te spelen van je telefoon luidspreker vooral omdat niet iedereen het even goed zal horen. Met de JBL Bluetooth Luidspreker heb je dit opgelost en kan iedereen het geluid duidelijk horen, zelfs van een afstand.