10 accessoires voor in de keuken

Elias Gerald

De keuken is een plaats waar je als kok des huizes veel tijd in doorbrengt. Daarom is het belangrijk dat je je tijd in de keuken zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk maakt. Dat kan je doen door ervoor te zorgen dat je accessoires in huis hebt die je daarbij helpen. We zetten er hier tien voor je op een rij:

Wenko Keuken Houder Utensilo

Het is een keukenhouder waarin je je keukenspullen kwijt kan maar tegelijkertijd is het ook een tablethouder. Vaak gebruiken we onze tablet in de keuken als we een recept willen gebruiken of als we iets willen beluisteren tijdens het koken. Heb je niet meteen het idee waar je je ipad kwijt kan, dan heb je met de Wenko keukenhouder Utensilo de juiste oplossing hiervoor. Daarbij staat het ook nog eens mooi als decoratie in de keuken.

5 stuks Siliconen Keukengereedschap

Deze set siliconen keukengereedschap is niet te missen in je keuken voor tijdens het koken en bakken. Deze kookgerei-set is gemaakt van food-grade siliconen. Daarom zijn ze dan ook de beste keuze om uw keukengerei met anti-aanbaklaag te beschermen tegen krassen. Door het hanggat aan de handvaten van de 5 stuks siliconen keukengereedschap kan je ze gemakkelijk aan een haak aan de muur hangen, wat dan weer voor ruimtebesparing zorgt en het staat ook leuk in de keuken. Deze set kan gebruikt worden voor het maken van sauzen, salades, frostings, taarten, etc. Kortom het is ideaal voor in je keuken.

Droogrek

Deze droogrek is een afdruiprek met grote capaciteit voor in de keuken. Hij is stevig en duurzaam want hij kan het gewicht van al uw vaat dragen. Hij is dan ook geschikt voor borden, kopjes, messen, keuken gereedschap, enz. Deze droogrek bespaart je daarom ook veel ruimte. Hij heeft een leuk design en staat dan ook mooi in de keuken. Daarom is hij dan ook een noodzakelijke keuze voor in je keuken.

Afgiethulp roestvrij staal

Heb je dat ook al meegemaakt dat je je pasta of rijst aan het afgieten bent en dat bijna de helft in de gootsteen valt. Met dit afgietdeksel van roestvrijstaal is dat niet meer het geval. Hij is dan ook universeel inzetbaar, dus past gewoonweg op elke pan. De afgiethulp is van roestvrij staal en is dus stevig materiaal dat niet gaat roesten. Het is makkelijk afwasbaar en is ook vaatwasmachinebestendig. Het neemt bijna geen plaats in in vergelijking met een gewoon vergiet en door de gaten die je aan de uiteinden hebt kan je het ook nog eens ophangen, wat dan nog meer plaatsbesparend is. Daarom is dit een gadget die niet te missen is in je keuken. 

Magic bake snake

Met deze siliconen bakvorm kan je taarten en cakes maken in welke vorm je maar wilt zoals een cirkel, vierkant of zelfs een hartje. Doordat hij al die vormen kan maken heb je alleen nog maar deze magic bake snake nodig en dat bespaart je dan natuurlijk weer ruimte in je keuken. Hij is gemakkelijk te vormen en ook gemakkelijk afneembaar. Hij is gemaakt van 100% siliconen en kan daarom veilig gebruikt worden in de magnetron, oven, vriezer, koelkast en vaatwasser. Je kan er dan ook van alles in maken zoals, taarten, cakes, pudding, chocolademousse, ijs, enz. 

11 in 1 Mandoline slicer

Ben je ook iemand die het niet leuk vind om groenten en fruit te snijden en vind je dat het te veel tijd in beslag neemt? Dan is deze 11 in 1 Mandoline slicer de perfecte oplossing voor je. De groenten hakmolen kan gebruikt worden voor alle soorten groenten en fruit. Het kan je helpen bij het maken van salades, frietjes, enz. Hij kan jou groenten en fruit snijden in verschillende vormen en maten, in plakjes, hakken of versnipperen. Hij is veel sterker dan de normale hakmachines, de rubberen antislip basis zorgt voor veiligheid en stabiliteit tijdens het snijden. Hij bevat dan ook 7 verwisselbare snijbladen, een uienhakker/ blokjessnijder, 2mm groentesnijder, 3 en 4 mm juliennesnijder, kaas- en groenteschaaf, wavy slicer, 1 eierscheider, 1 vangst opvangbak, 1 opvangbak voor etenswaren, 1 handbeschermer en 1 schoonmaakborstel. Kortom deze groenten hakmolen is de beste keukenhulp die je in huis kan nemen. 

Flintronic pizzaschaar

Deze pizzaschaar is niet alleen leuk maar ook zeer handig. Vanaf nu kan je heel gemakkelijk je pizzapunt snijden en tegelijkertijd opscheppen. Het handige aan deze schaar is dat je de pizza kan knippen zonder een ovenschaal te beschadigen bij het snijden. Hij heeft dan ook een zachte grip en is gemakkelijk in gebruik. Pizza snijden is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest! Bovendien is dit niet alleen een accessoire die heel goed past in deze lijst maar ook nog eens een leuk cadeau voor pizza liefhebbers. 

Avocado gereedschapsset

Ben je iemand die veel avocado’s gebruikt in je gerechten? Dan is deze avocado gereedschapsset ideaal voor jou! Het opensnijden van de avocado wordt niet alleen makkelijker maar ook het ontpitten en het in stukken snijden van de avocado. Ben je een guacemole-liefhebber? Dan is de gereedschapset ideaal voor jou om je avocado te pureren. Heb je te veel aan hele avocado voor je gerecht, dan kan je de andere helft ook nog eens gemakkelijk bewaren in het bijbehorende opbergdoos. De avocadosnijder is niet alleen geschikt voor avocado’s maar ook voor andere vruchten zoals citroen, kiwi en pitaya.

Tefal Vitacuisine Compact stoomkoker

Een stoomkoker is een musthave in de keuken voor mensen die gezond willen leven. Je kan er vlees, vis, aardappelen, groenten en eieren in bereiden op een manier dat de vitaminen en mineralen behouden worden. Het eten is sneller klaar en je kan meerdere dingen tegelijk maken, door de drie schalen die de tefal vitacuisine compact stoomkoker heeft. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de gaar sappen met elkaar gemengd worden. Voor mensen die waarde hechten aan een gezonde levensstijl is de stoomkoker dan zeker niet te ontbreken in deze lijst. 

Delonghi koffiemachine

Voor de mensen die hun dag niet kunnen beginnen zonder een goede kop koffie mag een koffieapparaat dan ook niet ontbreken in de keuken. Delonghi koffiemachine is dan ook de beste keuze die je kan maken voor de lekkerste kop koffie. Hij is geschikt voor zowel koffiebonen als gemalen koffie. Met één druk op de knop kan je vrijwel elke soort koffie maken. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om jouw koffiekopjes bovenop de machine te plaatsen. Een koffie in de ochtend is nog nooit zo snel en lekker geweest.